TT Isle of Man: iedereen het legendarische stratencircuit op

Tourist Trophy, beter bekend als TT, is een van de meest fascinerende motorsportwedstrijden ter wereld. Vanaf maart 2018 kan iedereen het legendarische Engelse circuit op.

De Tourist Trophy wordt sinds 1907 gehouden op het eiland Man. Het racecircuit Snaefell Mountain Course is een stratencircuit van meer dan 60 km vol valkuilen en risico’s, waardoor de TT een van de gevaarlijkste wedstrijden is. Helaas vallen er jaarlijks slachtoffers te betreuren.

De videogame TT Isle of Man is wat dat betreft een stuk minder gevaarlijk, maar niet minder verslavend. Dat komt zeker door de gebruikte laserscan technologie waardoor je de game speelt als ware je er in het echt bij bent. Het beeld is namelijk van fotorealistische kwaliteit.

Het spel, van de maker Big Ben, is beschikbaar vanaf maart voor PS4, Xbox en PC.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?