woensdag 7 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

TT Motoren Zwolle gaat verhuizen

Wie klant is bij TT Motoren Zwolle of dat wilt worden, zal de motorzaak in de toekomst op een andere locatie moeten gaan bezoeken. TT Motoren is al lang gevestigd aan de Marsweg in Zwolle, maar gezien de plannen voor de toekomst voldoet het pand niet meer. Om deze plannen te kunnen realiseren is er meer ruimte nodig en dat is 300 meter van de huidige locatie gevonden in een pand gelegen aan de Marsweg 1 in Zwolle.

Begin 2017 gaat TT Motoren het pand betrekken, maar voor die tijd moet er nog het een en ander aan werk verzet worden. Een verbouwing gaat het kale bedrijfspand veranderen in een motorzaak van een krappe 2000 vierkante meter. TT Motoren blijft exclusief Suzuki-dealer. Na de verbouwing zal er een Suzuki motor totaalconcept ontstaan dat volgens eigen zeggen uniek is in Nederland. De gehele Suzuki line-up zal te zien zijn, in alle beschikbare kleuren en uitvoeringen. 

In samenwerking met Rev’it en Macna creëert TT Motoren in de nieuwe winkel ook een kledingshop. Met 500 vierkante meter aan kleding hebben zij de ambitie om iedere motorrijder te kunnen bedienen. Dit geldt ook voor de accessoire-afdeling. “We gaan het groter aanpakken. De plannen waren er al langer maar het duurde even voordat we de geschikte locatie konden vinden. Nu we eindelijk de sleutel hebben gaat het grote werk écht beginnen en kunnen we letterlijk gaan bouwen aan de toekomst”, aldus de directeur.

 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen