maandag 4 december 2023

Jeffrey Herlings terug in Assen

Jeffrey Herlings heeft door het herstellen van een sleutelbeenbreuk drie rondes moeten missen. Die van Tsjechië, België en Zwitserland. De Brabander kon het zich veroorloven, want door op één na alle races van het seizoen te hebben gewonnen had hij een voorsprong van 169 punten. Maar de thuisronde wil hij natuurlijk niet missen. En dat zal ook niet gebeuren, want Herlings maakt zijn rentree in Assen.

Nog altijd staat hij 43 WK-punten voor op de nummer twee, Jeremy Seewer. Na Assen zijn er nog twee Amerikaanse rondes, namelijk op de Charlotte Motor Speedway in North Carolina en de Glen Helen Raceway in Californië. Als Herlings zijn prestaties van dit seizoen kan voortzetten is de kans groot dat hij sinds 2013 weer kampioen wordt in de MX2. Omdat hij volgend seizoen de overstap maakt naar de MXGP, zal dat voor hem een mooi afscheid zijn van de MX2.

Foto: Facebook-pagina KTM Factory Racing

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image