‘TT Museum stap dichterbij’

Een circuit met zoveel historie als dat van Assen kan natuurlijk niet zonder museum. Wat dat betreft is er goed nieuws te melden, zo laat het bestuur van het TT Museum weten. Er gloort namelijk hoop voor een vestiging in natuurlijk Assen.

Het gaat om het pand van Club11, voorheen Club Diana. Oudere Assenaren kennen het pand ook als de vroegere bioscoop. Dit pand staat in het centrum van Assen, aan de Brinkstraat, vlakbij het Drents Museum.

Het voormalige Diana-pand zou volgens het bestuur een goede locatie zijn om het TT Museum in de toekomst in te vestigen. De gesprekken die gevoerd worden zijn bovendien constructief en verlopen hoopvol, zo staat er te lezen op de Facebook-pagina. 

Hopelijk binnenkort meer nieuws.

Foto: ANP

 

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.