zaterdag 1 oktober 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

‘TT Museum stap dichterbij’

Een circuit met zoveel historie als dat van Assen kan natuurlijk niet zonder museum. Wat dat betreft is er goed nieuws te melden, zo laat het bestuur van het TT Museum weten. Er gloort namelijk hoop voor een vestiging in natuurlijk Assen.

Het gaat om het pand van Club11, voorheen Club Diana. Oudere Assenaren kennen het pand ook als de vroegere bioscoop. Dit pand staat in het centrum van Assen, aan de Brinkstraat, vlakbij het Drents Museum.

Het voormalige Diana-pand zou volgens het bestuur een goede locatie zijn om het TT Museum in de toekomst in te vestigen. De gesprekken die gevoerd worden zijn bovendien constructief en verlopen hoopvol, zo staat er te lezen op de Facebook-pagina. 

Hopelijk binnenkort meer nieuws.

Foto: ANP

 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen