TT Night Ride gaat toch door

Gisteren was de voortzetting van de TT Night Ride nog in nevelen gehuld. Jan Puper, die het evenement op poten heeft gezet en de jaren daarna ook de organisatie droeg, had al wekenlang niets van hoofdorganisator Speed Events gehoord. Vandaag wordt plots duidelijk waarom Puper niets meer hoorde: de organisatie is nu in handen van Ducati Club Nederland. Waarom de hoofdorganisatie de communicatielijnen met Puper heeft verbroken, is vooralsnog onduidelijk.

Verder verandert er (gelukkig) niet zoveel: de inschrijving kost net zoals voorgaande jaren € 10, waarvan een deel naar Stichting KIKA gaat. De ride vindt plaats tussen 19:30 en 20:30 op vrijdag 27 juni. Inschrijven kan hier, net zoals je daar tribunekaarten kunt bestellen.

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.