TT-Quiz 2013

Ook dit jaar kun je dankzij de TT mooie prijzen winnen. Je kennis over de huidige coureurs in de koningsklasse kan wel eens goud waard zijn, aangezien we in deze editie van de TT-quiz over elke MotoGP-rijder een vraag stellen. Succes en wie weet, win jij een mooie prijs.

De 24 vragen staan op pagina 60-61 van MOTOR Magazine 12/2013. Vul de antwoorden op de GP-vragen in via dit speciale formulier. Je hebt hiervoor tot uiterlijk maandag 24 juni de tijd. De winnaars krijgen persoonlijk bericht via e-mail. Ook maken we via de website bekend wie er gewonnen hebben.

Succes!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.