Ben jij al klaar voor de TT?

Over exact twee weken is de Dutch TT in alle hevigheid bezig. Ja, zo snel alweer. Ook wij schrokken ervan… Ben jij al klaar om Valentino Rossi naar die zo lang verwachte overwinning te schreeuwen? In onze shop hebben wij een aantal artikelen die daarbij vast van pas komen. Wat te denken van de nieuwe Valentino Rossi-cap of het nieuwe T-shirt? Uiteraard ben je op de Rossi-tribune ook meer dan welkom met petten van Marco Simoncelli en t-shirts.

Wil je meer weten? Check dan snel de Voordeelpas pagina’s in MOTO73 en MOTOR Magazine en ontdek hoe je tien procent korting krijgt op de Rossi Yamaha-collectie!
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.