TT Speed Week 2014: De TU Delft brengt op originele wijze de motor terug naar Assen

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

De Faculteit Civiele Techniek van de TU Delft, bouwt op dit moment een houten motor van 250 pallets voor de TT Speed Week Assen. De motor wordt in Delft ontworpen en in elkaar gezet. Hij dient als symbool van het thema “de Motor terug in Assen”. Als de motor klaar is wordt deze vervoerd naar Assen. ‘’Dit is een evenement op zich’’, reageert organisator Robert Heilbron enthousiast. De 250 pallets die de Studenten van de TU Delft hiervoor gaan gebruiken zijn beschikbaar gesteld door de Palletcentrale.

Aan de hand van de ontwerpen die door de studenten zijn gemaakt zal de houten motor ongeveer zes meter lang worden. Het is de bedoeling om de houten motor om middernacht op vrijdag 27 juni in de brand te steken in lijn met de vroegere traditionele vreugdevuren die in de jaren ’70 plaatsvonden en de TT Nacht inluidde

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?