Twee boetes in 34 seconden

Een automobilist is in Liessel (Noord-Holland) twee keer voor te hard rijden betrapt binnen 34 seconden. De man krijgt twee boetes van 29 en 107 euro. De man zou na de eerste overtreding zijn gekeerd en op dezelfde weg door dezelfde agent zijn geflitst, meldt het AD.

Volgens de 45-jarige man is het onmogelijk dat hij in zo'n korte tijd twee keer is gesnapt. Hij vindt de boetes unfair. Volgens een rechter heeft de man echter genoeg tijd gehad om in een zijstraat te keren en opnieuw langs te rijden.

Bron en foto: ANP
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.