zaterdag 20 april 2024

Deauville Special Edition

Honda heeft de smaak te pakken want wederom komen de Japanners met een speciale variant, ditmaal de Deauville Club Edition. Voor deze Club Edition heeft Honda gepassioneerde Deauville-rijders om input gevraagd, waaruit bleek dat de meest begeerde accessoires vooral comfort, bagagecapaciteit en moderne techniek betroffen.

De Club Edition is dan ook uitgerust met niet alleen een topkoffer, die 45 liter extra bagagecapaciteit geeft, maar ook met extra grote (zij)kofferdeksels. Comfort komt in de vorm van handvatverwarming en met de 12-volt aansluiting kunnen rijders van de Deauville Club Edition voortaan direct hun navigatie- of communicatiesysteem inpluggen.

De prijsstelling volgt.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen