Tweede BMW Motorrad Pure & Crafted Festival op 12 en 13 augustus

Het BMW Motorrad Pure & Crafted Festival viert dit jaar zijn tweede editie met Noel Gallagher’s High Flying Birds en Mando Diao op 12 en 13 augustus in het Berlijnse Postbahnhof station.

Op 12 en 13 augustus 2016 zal het Pure & Crafted Festival terugkeren naar het sfeervolle Postbahnhof met veel rock en alternatieve muziek, een flinke portie motorcultuur en een vleugje New Heritage lifestyle. Met exclusieve optredens van Noel Gallagher’s High Flying Birds en Mando Diao is Pure Crafted een van de grootste Berlijnse festivals van de zomer van 2016. 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?