Tweetakt parfum

De geur van tweetakt is er een die we associëren met de meest mannelijkse dingen in het leven. Oude brommers, crossmotoren, kettingzagen noem maar op. Voor de mensen die er geen genoeg van kunnen krijgen is er goed nieuws. Een Amerikaans start-up probeert door middel van een crowdfundingproject hun speciale tweetaktgeurige parfum op de markt te brengen. In een ogenschijnlijk zelfgemaakt promotiefilmpje gaan de bedenkers een kroeg in om bij vrouwen te checken wat de goede eigenschappen zijn van de geur.

Het crowdfundingproject staat op Kickstarter. Al vanaf zo’n 9 euro kun je het project steunen, doe je dit dan krijg je een kleine sticker. Als je ook daadwerkelijk een flesje van het geurige spul wilt krijgen dien je het project voor zo’n 27 euro te steunen. Wanneer het einddoel bereikt is krijg je het dan zo snel mogelijk toegestuurd. De mannen hebben 7.810 dollar nodig om het project van de grond te krijgen. Tot nu toe zitten ze net boven de 2.000 dollar met nog zes dagen te gaan. 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.