Gibraltar Race 2017

Een 15-daagse internationale rally-raid op je eigen motor door Bulgarije, Italië, Spanje, Portugal en Gibraltar. De route voert je ruim 8.000 km door Europa over de mooiste tracks (50/50 off road en asfalt)! Een geweldig avontuur! Vind je een 15-daagse reis te lang? Kies dan voor de Gibraltar Express, een 8-daagse reis! Meer informatie: www.memotours.nl tel: 06-22557305.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?