Uitlevering Horex VR6 aangepast

Graag uw aandacht voor een dienstmededeling. Horex heeft zojuist laten weten dat de VR6 Roadster ‘non-supercharged’ als eerste uitgeleverd gaat worden in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. De supercharged-versie van de motorfiets zal in deze landen volgen op een latere datum.

Reden van de wijzing is gebrek aan productiecapaciteit en de economische crisis, aldus Horex. Daarnaast zijn een aantal belangrijke onderdelen nog niet leverbaar. Daarom zitten op bovenstaande foto een aantal onderdelen die op de productieversie niet zullen zitten. Welke? Dat is onduidelijk…

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?