donderdag 8 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Uitlevering Horex VR6 aangepast

Graag uw aandacht voor een dienstmededeling. Horex heeft zojuist laten weten dat de VR6 Roadster ‘non-supercharged’ als eerste uitgeleverd gaat worden in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. De supercharged-versie van de motorfiets zal in deze landen volgen op een latere datum.

Reden van de wijzing is gebrek aan productiecapaciteit en de economische crisis, aldus Horex. Daarnaast zijn een aantal belangrijke onderdelen nog niet leverbaar. Daarom zitten op bovenstaande foto een aantal onderdelen die op de productieversie niet zullen zitten. Welke? Dat is onduidelijk…

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen