zaterdag 26 november 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Film > Helden bestaan nog

///LET OP! ONDERSTAANDE BEELDEN KUNNEN ALS ZEER SCHOKKEND ERVAREN WORDEN///

Een indrukwekkend staaltje van naastenliefde in Logan in de Amerikaanse staat Utah. Voorbijgangers haalden er een motorrijder vanonder een brandende auto en redden hem zo van een gewisse dood. Het slachtoffer werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis overgebracht.

De 21-jarige Brandon Wright kwam onder de BMW toen de chauffeur ervan hem aanreed op US Highway 89 ten noorden van Salt Lake City. De benzineleiding van zijn motor brak en vatte meteen vuur. In een mum van tijd stond zijn motor en de voorkant van de BMW in brand.

Een getuige filmde de reddingsactie die erop volgde. In de video is te zien hoe getuigen zich eerst vergewissen van de toestand van het slachtoffer, waarna ze proberen de wagen op te heffen. Wanneer dat niet lukt, komen andere voorbijgangers een handje helpen en lukt het hen toch. Eén van hen kan het slachtoffer bij zijn been grijpen en hem zo in veiligheid brengen.

Volgens Jeff Curtis van de politie in Logan werd het slachtoffer per helikopter naar het ziekenhuis overgebracht. Hij had verschillende breuken, snij- en brandwonden. Zijn toestand is stabiel. De chauffeur van de BMW bleef ongedeerd.

Bekijk hier de film.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen