Film > Helden bestaan nog

///LET OP! ONDERSTAANDE BEELDEN KUNNEN ALS ZEER SCHOKKEND ERVAREN WORDEN///

Een indrukwekkend staaltje van naastenliefde in Logan in de Amerikaanse staat Utah. Voorbijgangers haalden er een motorrijder vanonder een brandende auto en redden hem zo van een gewisse dood. Het slachtoffer werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis overgebracht.

De 21-jarige Brandon Wright kwam onder de BMW toen de chauffeur ervan hem aanreed op US Highway 89 ten noorden van Salt Lake City. De benzineleiding van zijn motor brak en vatte meteen vuur. In een mum van tijd stond zijn motor en de voorkant van de BMW in brand.

Een getuige filmde de reddingsactie die erop volgde. In de video is te zien hoe getuigen zich eerst vergewissen van de toestand van het slachtoffer, waarna ze proberen de wagen op te heffen. Wanneer dat niet lukt, komen andere voorbijgangers een handje helpen en lukt het hen toch. Eén van hen kan het slachtoffer bij zijn been grijpen en hem zo in veiligheid brengen.

Volgens Jeff Curtis van de politie in Logan werd het slachtoffer per helikopter naar het ziekenhuis overgebracht. Hij had verschillende breuken, snij- en brandwonden. Zijn toestand is stabiel. De chauffeur van de BMW bleef ongedeerd.

Bekijk hier de film.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.