dinsdag 16 april 2024

Film > Helden bestaan nog

///LET OP! ONDERSTAANDE BEELDEN KUNNEN ALS ZEER SCHOKKEND ERVAREN WORDEN///

Een indrukwekkend staaltje van naastenliefde in Logan in de Amerikaanse staat Utah. Voorbijgangers haalden er een motorrijder vanonder een brandende auto en redden hem zo van een gewisse dood. Het slachtoffer werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis overgebracht.

De 21-jarige Brandon Wright kwam onder de BMW toen de chauffeur ervan hem aanreed op US Highway 89 ten noorden van Salt Lake City. De benzineleiding van zijn motor brak en vatte meteen vuur. In een mum van tijd stond zijn motor en de voorkant van de BMW in brand.

Een getuige filmde de reddingsactie die erop volgde. In de video is te zien hoe getuigen zich eerst vergewissen van de toestand van het slachtoffer, waarna ze proberen de wagen op te heffen. Wanneer dat niet lukt, komen andere voorbijgangers een handje helpen en lukt het hen toch. Eén van hen kan het slachtoffer bij zijn been grijpen en hem zo in veiligheid brengen.

Volgens Jeff Curtis van de politie in Logan werd het slachtoffer per helikopter naar het ziekenhuis overgebracht. Hij had verschillende breuken, snij- en brandwonden. Zijn toestand is stabiel. De chauffeur van de BMW bleef ongedeerd.

Bekijk hier de film.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen