Arai Pro Shade System(PSS)

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Arai presenteert met trots haar nieuwste accessoire: het gepatenteerde Arai Pro Shade System (PSS). Met dit accessoire kan iedere* Arai bezitter genieten van het comfort van een zonnevizier, zonder enige concessie te hoeven doen op het gebied van veiligheid.

Hoe het werkt

Het Pro Shade System bevindt zich aan de buitenzijde van de helm, waardoor de uiterst belangrijke impactzone van de helm intact blijft. ‘Geopend’ laat het vizier zich blokkeren voor een volledig helder zicht, maar eenmaal gesloten biedt het PSS de voordelen van een volledig getint vizier. 

Uniek en compleet systeem

Door het unieke scharniersysteem raken het heldere en het donkere vizier elkaar niet als deze gesloten wordt, wat krassen voorkomt. Het PSS wordt compleet geleverd inclusief helder Maxvision SAI vizier en Pinlock anti-condens insert. 

Prijs 

Het complete Arai Pro Shade System kost € 99,- inclusief BTW en is uit voorraad leverbaar. Voor meer informatie of de Arai dealers kijkt u op www.arai.nl.

*Het Pro Shade System is geschikt voor alle Arai helmen met een SAI vizier. Hieronder vallen de types Axces 2, Chaser-V, Rebel, Quantum, Quantum ST en RX-7 GP. 

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?