Unieke tentoonstelling Suzuki Classics

Wat krijgen we nu? Ja, we lezen het toch goed! Motoren staan gedurende een tijdelijke tentoonstelling, genaamd Suzuki Classics, centraal in het Brusselse Autoworld. En dat is voor het eerst. Een groot gedeelte komt uit de privé-verzameling van Dominique Moorkens. In totaal gaat het om ongeveer vijftien Suzuki's plus een aantal verrassingen.

Zo kun je kennis maken met de T500 die in 1967 verscheen en een doorbraak was voor Suzuki. En wat te denken van de AC50? Liever de RE5 met wankelmotor dan? Laten we vooral ook de GSX-R750 uit 1985, toen het inderdaad allemaal begon, niet vergeten. Suzuki Classics begint op 1 maart terwijl de laatste bezoekdag 28 april 2013 is. Surf voor meer informatie naar www.autoworld.be.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?