vrijdag 29 maart 2024

Unieke tentoonstelling Suzuki Classics

Wat krijgen we nu? Ja, we lezen het toch goed! Motoren staan gedurende een tijdelijke tentoonstelling, genaamd Suzuki Classics, centraal in het Brusselse Autoworld. En dat is voor het eerst. Een groot gedeelte komt uit de privé-verzameling van Dominique Moorkens. In totaal gaat het om ongeveer vijftien Suzuki's plus een aantal verrassingen.

Zo kun je kennis maken met de T500 die in 1967 verscheen en een doorbraak was voor Suzuki. En wat te denken van de AC50? Liever de RE5 met wankelmotor dan? Laten we vooral ook de GSX-R750 uit 1985, toen het inderdaad allemaal begon, niet vergeten. Suzuki Classics begint op 1 maart terwijl de laatste bezoekdag 28 april 2013 is. Surf voor meer informatie naar www.autoworld.be.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Vorig artikel
Volgend artikel

Gerelateerde artikelen