Update Marcus in Schotland

Marcus Kingma is op de BMW K1600GTL bezig met een reis door Schotland, waarvan hij een film maakt. Die film zal na zijn terugkeer in Nederland worden vertoond op www.motor.nl. Momenteel rijdt Marcus in de buurt van Loch Ness, het grote meer waar volgens de verhalen een monster in rond zwemt. Niet waar? Wel waar? In het museum nabij Inverness wordt die mythe op alle mogelijke manieren in leven gehouden.

Langs het meer vind je ook Urquhart Castle, een prachtige ruïne waar dikwijls een doedelzakspeler Schotse muziek over het water en de oevers laat klinken.

Je kunt Marcus nog steeds volgen via web.carpointer.nl. Login: motor.nl.  Password: Marcus.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.