dinsdag 6 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Update Marcus in Schotland

Marcus Kingma is op de BMW K1600GTL bezig met een reis door Schotland, waarvan hij een film maakt. Die film zal na zijn terugkeer in Nederland worden vertoond op www.motor.nl. Momenteel rijdt Marcus in de buurt van Loch Ness, het grote meer waar volgens de verhalen een monster in rond zwemt. Niet waar? Wel waar? In het museum nabij Inverness wordt die mythe op alle mogelijke manieren in leven gehouden.

Langs het meer vind je ook Urquhart Castle, een prachtige ruïne waar dikwijls een doedelzakspeler Schotse muziek over het water en de oevers laat klinken.

Je kunt Marcus nog steeds volgen via web.carpointer.nl. Login: www.motor.nl.  Password: Marcus.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Vorig artikelHenk Wolberts overleden
Volgend artikelZeven motorwonderen

Gerelateerde artikelen