Vacature: Marketeer (m/v) voor 36 uur per week

       


Voor de Marketing- & Sales-afdeling van Formule1 Magazine, MOTO73, MOTOR Magazine en Classic & Retro en zijn we op zoek naar een Marketeer (m/v) voor 36 uur per week.


Wat houdt de functie in?

Binnen het Motive cluster is de afdeling primair verantwoordelijk voor alle voorkomende marketing- en salesactiviteiten van de bovengenoemde titels, inclusief Truckstar Magazine. Wij werken daarbij zeer nauw samen met de betrokken (internet-)redacties en andere interne afdelingen. Dit kenmerkt zich in korte lijnen en een hands-on mentaliteit. Ben jij een commerciële en creatieve denker? En heb jij een passie voor motoren en/of autosport? Mooi, dan ben jij waarschijnlijk de spin in het web die wij zoeken!

De werkzaamheden bestaan o.a. uit:

• Het opzetten van campagnes m.b.t. abonneewerf & -behoud en losse verkoop

• Het initiëren, inplannen, analyseren en optimaliseren van e-mail campagnes t.b.v. abonneewerf, artikelverkoop en dataverrijking

• Het in de markt zetten en onderhouden van relevante LBE’s, specials etc. 

• Het initiëren van commerciële samenwerkingen met derden en contact onderhouden t.b.v. optimaal resultaat

• Een actieve bijdrage leveren aan de online en social activiteiten van de titels

• Het mede organiseren van en het deelnemen aan beurzen en evenementen (werken in het weekend kan voorkomen)

• Administratieve zaken, o.a. het verzorgen van de drukoplage, inkomende facturen en het bijhouden van de diverse cijfers t.b.v. (uitgeef-)overleggen

Wat wordt er van je verwacht?

Je hebt werkervaring, het liefst bij een uitgeverij, in een marketingfunctie. Je hebt grote affiniteit met motoren en/of autosport. Je beschikt over marketingkennis op MBO/HBO werk- en denkniveau. Je kunt goed organiseren en met deadlines omgaan. Je bent een teamplayer en beschikt over goede schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden. Online & social media hebben geen geheimen voor je. Je beschikt over een hands-on mentaliteit en houdt van aanpakken. Werken op een beurs of evenement buiten kantoortijden is geen probleem. Je bent in het bezit van een B-rijbewijs. Een motorrijbewijs is geen must, maar wel een lekkere plus.

New Skool Media BV biedt:

Een leuke functie als onderdeel van een hecht team in een special interest omgeving waar je direct in aanraking komt met alle disciplines binnen de uitgeverij. De arbeidsvoorwaarden zijn in overeenstemming met de functie en je ervaring. 

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze functie? We zien jouw CV en motivatie graag tegemoet. 

Mail naar: freek.mulder@newskoolmedia.nl

Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Freek Mulder, op telefoonnummer 06-55 72 03 08.

New Skool Media BV:

New Skool Media (Amsterdam) is een multimediale uitgeverij van bijna 25 special interest merken, waaronder Delicious, Fiets, Truckstar en Vorsten. Ondernemen zit ons in het bloed, de sfeer is informeel en de lijnen zijn kort.

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.