zaterdag 22 juni 2024

Vacature verkoopmedewerker Harley-Davidson Amsterdam en Rotterdam

Wij hebben meerdere vacatures openstaan voor de kledingshops van Harley-Davidson Amsterdam en Rotterdam (fulltime en parttime). Beide Harley-Davidson dealerfilialen hebben een grote kledingafdeling en webshop waar riding gear, casual kleding en accessoires worden verkocht van Harley-Davidson.

We zoeken verkoopmedewerkers die net dat beetje extra hebben. Je houdt je namelijk niet alleen maar bezig met de verkoop van kleding- en accessoires. Het management is niet dagelijks aanwezig op de kledingafdeling, dus jij opent en sluit de shop en hebt de dagelijkse leiding in de kledingwinkel. Je denkt met de manager mee over de inkoop van de collecties en bent verantwoordelijk voor de presentatie van de showroom. Ook ben je betrokken bij diverse werkzaamheden omtrent onze webshop.

Johnny Depp en de Harley-Davidson die hem tot sekssymbool maakte

We zoeken collega’s die voldoen aan onderstaande profiel of zichzelf deze eigenschappen binnen een korte periode eigen kunnen maken:

  • Servicegericht zijn is heel normaal voor jou
  • Contact met klanten geeft jou energie en je hebt een vlotte persoonlijkheid
  • Je bent zelfstandig en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • Ervaring als verkoopmedewerker is een pré
  • In het bezit van een motorrijbewijs en/of sterke affiniteit met motorrijden  
  • Je bent beschikbaar op zaterdagen  

Lijkt het je leuk om fulltime of parttime te werken in de kledingshop van Harley-Davidson Amsterdam of Rotterdam en voldoe je aan alle eigenschappen die we vragen? Dan volstaat het om alleen je CV te sturen. Als je jezelf (nog) niet volledig herkent in het profiel dan ontvangen we ook graag een korte motivatie. Je kunt solliciteren door een e-mail te sturen naar maudy@harleydavidsonrotterdam.nl.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen