13 C
Nederland
maandag 27 juni 2022

Vakantiedromen op zondag

Wat te doen op een zondagmiddag in de herfst? Nou, lekker dagdromen over motorreizen natuurlijk! Bij TB Travel in Haaksbergen kun je morgenmiddag aanschuiven op de Motorreizen Inspiratiedag.

Dit is een dag waarin bezoekers worden geïnspireerd en geïnformeerd over diverse reisbestemmingen. Van de Verenigde Staten tot bestemmingen in Europa aan toe. De dag informeert niet alleen over compleet verzorgde rondreizen, maar ook over het aanbod Fly & Bike-arrangementen waarbij je eigen motor naar iedere gewenste bestemming gebracht kan worden.

Vanaf 13.00 is iedereen welkom aan de Textielstraat 24D in Haaksbergen, rond een uurtje of vijf zit de inspiratiedag er weer op. Aanmelden is niet nodig, voor meer informatie kun je kijken op tbtravel.nl, een mail sturen naar info@tbtravel.nl of bellen met 053-20304443.

 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen