Vakantiedromen op zondag

Wat te doen op een zondagmiddag in de herfst? Nou, lekker dagdromen over motorreizen natuurlijk! Bij TB Travel in Haaksbergen kun je morgenmiddag aanschuiven op de Motorreizen Inspiratiedag.

Dit is een dag waarin bezoekers worden geïnspireerd en geïnformeerd over diverse reisbestemmingen. Van de Verenigde Staten tot bestemmingen in Europa aan toe. De dag informeert niet alleen over compleet verzorgde rondreizen, maar ook over het aanbod Fly & Bike-arrangementen waarbij je eigen motor naar iedere gewenste bestemming gebracht kan worden.

Vanaf 13.00 is iedereen welkom aan de Textielstraat 24D in Haaksbergen, rond een uurtje of vijf zit de inspiratiedag er weer op. Aanmelden is niet nodig, voor meer informatie kun je kijken op tbtravel.nl, een mail sturen naar info@tbtravel.nl of bellen met 053-20304443.

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.