Val voor Bo Bendsneyder

Veel Nederlandse ogen waren dit weekend gericht op Bo Bendsneyder die vorig weekend een goede prestatie neerzette. In Silverstone leidde de KTM-rijder namelijk in de laatste bocht de race, werd alsnog derde, maar was hier erg tevreden over. Dit weekend ging het minder goed met de Rotterdammer. Hij kwalificeerde zich als 21e op de startgrid. Tijdens de race kwam Bendsneyder al vroeg ten val, wat voor hem voortijdig een einde maakte aan deze Italiaanse ronde Moto3. Voor teamgenoot Brad Binder was het een beter weekend. De Zuid-Afrikaan startte vanaf pole position, kwam de eerste bocht als tweede door, maar kwam snel aan de leiding en won de race. 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.