Valentino Rossi wordt vader

Nog geen twee weken nadat hij bekend had gemaakt na dit seizoen te gaan stoppen als MotoGP-coureur, kwam Valentino Rossi opnieuw met groot nieuws. ‘The Doctor’ en zijn levenspartner Francesca Sofia Novello zijn namelijk in verwachting van hun eerste kind, een dochtertje. Het stel bracht het heugelijke nieuws naar buiten via hun officiële sociale media kanalen. Als inspiratiebron van de daarbij toegevoegde foto’s kan wel eens de fotoserie zijn geweest, die Henk Keulemans in 2001 met ‘The Doctor’ maakte voor het eerste TT-nummer van MOTO73 van dat jaar.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Bart Verhoeven is al jarenlang actief in de motorbranche als redacteur, presentator en videoproducent. Voor merken als MotorXperience, Motorklik, Promotor, MOTO73 en nu Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?