Valse emails RDW

Er zijn valse emails in omloop van de RDW met als afzender info@mail.rdw.nl en als onderwerp: Afdeling Service. In deze email wordt gevraagd om persoonlijke gegevens bij te werken en te controleren op een website. Het gaat hier om een phishingmail, klik daarom niet op de link in het bericht en vul geen gegevens in.

Oude code ongeldig
De RDW en andere overheidspartijen sturen een dergelijk verzoek nooit via email. De RDW adviseert om geen gegevens in te vullen en de email te verwijderen. De RDW adviseert ook goed het emailadres van de afzender van dergelijke berichten te controleren. Emails afkomstig van RDW eindigen op @rdw.nl. Krijgt u een email uit naam van RDW en vertrouwt u deze niet? Dan kunt u contact opnemen met security@rdw.nl. Maar stuur een mogelijke phishingmail niet door. Heeft u een tenaamstellingscode aangevraagd via de link in de phisingmail? Vraag dan een nieuwe tenaamstellingscode aan op de website van de RDW. Daarmee is per direct de oude code ongeldig.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.