zaterdag 1 oktober 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Valse emails RDW

Er zijn valse emails in omloop van de RDW met als afzender info@mail.rdw.nl en als onderwerp: Afdeling Service. In deze email wordt gevraagd om persoonlijke gegevens bij te werken en te controleren op een website. Het gaat hier om een phishingmail, klik daarom niet op de link in het bericht en vul geen gegevens in.

Oude code ongeldig
De RDW en andere overheidspartijen sturen een dergelijk verzoek nooit via email. De RDW adviseert om geen gegevens in te vullen en de email te verwijderen. De RDW adviseert ook goed het emailadres van de afzender van dergelijke berichten te controleren. Emails afkomstig van RDW eindigen op @rdw.nl. Krijgt u een email uit naam van RDW en vertrouwt u deze niet? Dan kunt u contact opnemen met security@rdw.nl. Maar stuur een mogelijke phishingmail niet door. Heeft u een tenaamstellingscode aangevraagd via de link in de phisingmail? Vraag dan een nieuwe tenaamstellingscode aan op de website van de RDW. Daarmee is per direct de oude code ongeldig.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen