Zestiende editie Kyro Verstraeten memorialrit

Kyro Verstraeten was in 2002 pas 25 jaar oud toen hij aan kanker overleed. De Limburgse coureur maakte in de jaren daarvoor nationaal en internationaal indruk in de Supersport-klasse. Om Kyro te eren en om geld voor het geode doel te verzamelen organiseert zijn oude fanclub jaarlijks een toertocht. De Kyro Verstraeten Memorialrit vindt dit jaar plaats op zondag 8 juli. Inschrijven kan tussen 10.00-12.00 uur bij Café ’t Hingen, Op den Dijk 2a, Hingen- Echt. De opbrengst van deze toertocht komt zoals ieder jaar ten goede aan de Stichting Daniel Den Hoedkliniek in Rotterdam. Deze kliniek en onderzoekscentrum houdt zich bezig met het bestrijden en onderzoeken van kanker. Kijk voor hier meer informatie over Kyro Verstraeten.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.