vrijdag 9 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Zestiende editie Kyro Verstraeten memorialrit

Kyro Verstraeten was in 2002 pas 25 jaar oud toen hij aan kanker overleed. De Limburgse coureur maakte in de jaren daarvoor nationaal en internationaal indruk in de Supersport-klasse. Om Kyro te eren en om geld voor het geode doel te verzamelen organiseert zijn oude fanclub jaarlijks een toertocht. De Kyro Verstraeten Memorialrit vindt dit jaar plaats op zondag 8 juli. Inschrijven kan tussen 10.00-12.00 uur bij Café ’t Hingen, Op den Dijk 2a, Hingen- Echt. De opbrengst van deze toertocht komt zoals ieder jaar ten goede aan de Stichting Daniel Den Hoedkliniek in Rotterdam. Deze kliniek en onderzoekscentrum houdt zich bezig met het bestrijden en onderzoeken van kanker. Kijk voor hier meer informatie over Kyro Verstraeten.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen