Uitzending gemist > MotoGP Australië

Voor de tweede keer heeft Wilco Zeelenberg met Jorge Lorenzo de MotoGP-wereldtitel gepakt. Mooier kunnen wij het niet maken en dat hoeft ook niet. Natuurlijk zorgde Lorenzo voornamelijk voor dit succes maar toch.

Zes keer een zege, tien keer een tweede plaats en slechts één DNF (dankzij Alvaro Bautista op Assen, weet u ‘m nog…) is een zeer indrukwekkend rapport dat je niet vaak tegenkomt in de wegrace.

Ook in de Moto2 is met Marc Márquez de kampioen bekend terwijl Sandro Cortese nogmaals liet zien waarom hij de beste Moto3-coureur van het moment is. Kortom, genoeg te zien in deze samenvatting.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.