VARA Bureau Sport: in de bak bij Streuer

Presentatoren Frank Evenblij en Erik Dijkstra van VARA Bureau Sport duiken in alle sporten en de levens van de mensen die ze beoefenen. Voor de aflevering van komende donderdag, waarin auto- en motorsport centraal staan, stappen de beide heren om beurten in als tijdelijk bakkenist van Egbert Streuer, die tussen 1984 en 1986 drie keer wereldkampioen in de zijspanklasse werd. Verder is er ook onder meer aandacht voor Jeffrey Herlings, eveneens een wereldkampioen van formaat.

De aflevering begint donderdagavond om 20.29 uur op NPO3. Na de uitzending kan de aflevering hier teruggekeken worden. Veel kijkplezier! 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.