vrijdag 7 oktober 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

VARA Bureau Sport: in de bak bij Streuer

Presentatoren Frank Evenblij en Erik Dijkstra van VARA Bureau Sport duiken in alle sporten en de levens van de mensen die ze beoefenen. Voor de aflevering van komende donderdag, waarin auto- en motorsport centraal staan, stappen de beide heren om beurten in als tijdelijk bakkenist van Egbert Streuer, die tussen 1984 en 1986 drie keer wereldkampioen in de zijspanklasse werd. Verder is er ook onder meer aandacht voor Jeffrey Herlings, eveneens een wereldkampioen van formaat.

De aflevering begint donderdagavond om 20.29 uur op NPO3. Na de uitzending kan de aflevering hier teruggekeken worden. Veel kijkplezier! 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen