V.D.Heyden Motors opent het seizoen

Dit is een persbericht, opgesteld door de importeur of fabrikant van het product. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Komende zondag 30 maart 2014 zal V.D. Heyden Motors in Den Bosch de hele dag geopend zijn , om zo de ideale start van het motorseizoen 2014 te maken. Tussen 11:00 en 17:00 uur staan alle nieuwe 2014 modellen van alle topmerken klaar,  met als superprimeur de nieuwe Indian Motorcycles cruisers. Om u na de winter weer terug te verwelkomen zijn er veel aanbiedingen en speciale acties die u niet wilt missen. Daarnaast is er vanaf nu weer elke donderdagavond koopavond op de Oude Vlijmenseweg.

Naast alle nieuwe 2014 modellen van alle grote motormerken (Kawasaki, Suzuki, Yamaha, Victory), staan de unieke Indian Motorcycles modellen, voorzien van een compleet nieuw 111 cubic inch motorblok en leverbaar in drie schitterende uitvoeringen: de Chief Classic, Chief Vintage en de superdeluxe Chieftain. Hiermee leeft de geschiedenis van Amerika’s oudste motormerk weer voort. Alle modellen zijn exclusief te bekijken bij dé Indian dealer van Nederland; V.D. Heyden Motors in Den Bosch.

Om het seizoen voordelig te openen beginnen we op zondag met Mega Helmenvoordeel op veel topmerken, waarbij de kortingen tot wel 50% kunnen oplopen. Verder zijn er de nodige lente-aanbiedingen in de kledingshop, zodat iedereen met de juiste motorkleding op pad kan.

Naast heel veel motorfietsen, heeft V.D. Heyden Motors een zeer ruim assortiment aan motorscooters, waaronder de gloednieuwe Vespa Primavera. Voor advies over supersnel woonwerkverkeer en een juist overzicht van de besparingen die dit oplevert, zijn onze motorscooterexperts de juiste raadgevers!

V.D.Heyden Motors
Oude Vlijmenseweg 186
5223 GT ’s-Hertogenbosch
Tel: 073- 6218259
www.vdheydenmotors.nl

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?