Veel nieuwe modellen naar Utrecht

Op MOTORbeurs Utrecht 2012 zijn tal van nieuwe modellen te zien. Merken als BMW, Ducati, Honda, Husqvarna, Kawasaki, MV Agusta, Piaggio, Triumph, Yamaha en Harley Davidson tonen hun primeurs voor het nieuwe seizoen. Nieuwsgierig? Hieronder per merk alvast een tipje van de sluier…

>> BMW

>> Ducati

>> Harley-Davidson

>> Honda

>> Husqvarna

>> Kawasaki

>> MV Agusta

>> Piaggio

>> Triumph

>> Yamaha

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.