Veel nieuwe vrienden TT Circuit

Mooi nieuws voor een druilige zaterdag. De Stichting Vrienden TT Circuit Assen is het jaar 2013 uitstekend begonnen. In de eerste twee maanden van dit jaar werden bijna 1000 nieuwe vrienden verwelkomd. Een aantal dat vooral werd bereikt door inspanningen van de Activiteitencommissie van de stichting tijdens de Noordelijke Motorbeurs in Groningen (246 nieuwe leden) en gedurende de MOTORbeurs (728 nieuwe vrienden).

Met deze enorme aanwas in twee maanden tijd is het totale aantal Vrienden van het TT Circuit Assen opgelopen naar 4286. De stichting zal er alles aan doen om in de komende maanden de 5000ste vriend(in) in te schrijven. Belangstellenden die gratis lid willen worden van de Stichting Vrienden TT Circuit Assen kunnen zich nog steeds aanmelden via de website www.vriendentt.nl.

In de aanloop naar de 83-ste Dutch TT zal de Stichting met een stand op het circuit aanwezig zijn tijdens de Landelijke Motordagen op 20 en 21 april en eveneens bij de Pitstopdag van Ten Kate Motoren in Nieuwleusen op 20 april.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.