vrijdag 26 april 2024

Vehikel in Zwolle

In het weekend van 23, 24 en 25 augustus komt Vehikel naar Zwolle. Voorheen was altijd de beurs voor oldtimer motoren, bromfietsen en auto’s in de Utrechte Veemarkthallen, maar is dit jaar voor het eerst in de IJsselhallen in Zwolle.
 
De beurs zal gevuld zijn met benodigdheden om klassieke motoren, auto’s of bromfietsen te restaureren, zodat ze weer de weg op kunnen. Behalve complete motoren en brommers zijn er op deze beurs ook allerlei accessoires te vinden voor oldtimers.  
 
Op vrijdag 23 augustus is Vehikel geopend van 13.00 uur tot 20.00 uur en op zaterdag 24 en zondag 25 augustus van 10.00 uur tot 17.00 uur. De entreeprijs bedraagt 12,00 euro en voor 65plussers geldt een tarief van 8,00 euro. Vrouwen en kinderen tot 12 jaar zijn gratis. Kijk voor meer informatie op www.vehikel.com
Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen