Vehikel in Zwolle

In het weekend van 23, 24 en 25 augustus komt Vehikel naar Zwolle. Voorheen was altijd de beurs voor oldtimer motoren, bromfietsen en auto’s in de Utrechte Veemarkthallen, maar is dit jaar voor het eerst in de IJsselhallen in Zwolle.
 
De beurs zal gevuld zijn met benodigdheden om klassieke motoren, auto’s of bromfietsen te restaureren, zodat ze weer de weg op kunnen. Behalve complete motoren en brommers zijn er op deze beurs ook allerlei accessoires te vinden voor oldtimers.  
 
Op vrijdag 23 augustus is Vehikel geopend van 13.00 uur tot 20.00 uur en op zaterdag 24 en zondag 25 augustus van 10.00 uur tot 17.00 uur. De entreeprijs bedraagt 12,00 euro en voor 65plussers geldt een tarief van 8,00 euro. Vrouwen en kinderen tot 12 jaar zijn gratis. Kijk voor meer informatie op www.vehikel.com

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.