Film > Motegi Suzuki test

Het gaat nog even duren voordat Suzuki weer gaat deelnemen aan races in de MotoGP, namelijk pas in 2015, maar de voorbereidingen zijn in volle gang. Naast de test van Honda met Casey Stoner op Twin Ring Motegi, hield Suzuki ook een tweedaagse met Randy De Puniet.
 
Nadat de eerste dag was gecanceld door slechte weeromstandigheden, heeft het Suzuki team belangrijke vooruitgang geboekt en zijn er twee nieuwe chassisconfiguraties getest. Een daarvan is door het team gekozen om verder te ontwikkelen tijdens de volgende Suzuki MotoGP op Misano volgende maand. 
 
De snelste ronde van De Puniet was 1 minuut 48,60 en was iets langzamer dan de vorige test op Motegi. Maar dat lag in lijn met de andere rijders hun rondetijden, want er was minder grip en het waren erg warm. De Fransman had in de ochtend nog twee kleine valpartijen, met alleen wat lichte schade aan de machine. 
 
Davide Brivio over de test
 
Randy De Puniet over de test
 
Foto: Suzuki-racing.com

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.