BMW viert 90 jarig bestaan

Zondag 22 september viert  BMW Motorrad haar 90 jarig bestaan tijdens de BMW Motorrad Day Nederland 2013 bij het BMW Driving Experience Center in Zandvoort. BMW Motorrad liefhebbers kunnen tussen 10.00 en 17.00 uur kosteloos onder meer het complete modellengamma van BMW Motorrad uitproberen, workshops en clinics bijwonen.
 
Tevens organiseert BMW Motorrad de expositie ’90 jaar BMW Motorrad LIVE, dit is een parade van typerende BMW motorfietsen. Voor de parade is BMW nog opzoek naar diverse BMW motorfietsen zoals de BMW C1,  BMW R 1200 C, BMW K1, BMW R 80 G/S, maar ook klassieke modellen als de BMW R4, BMW R5 en de BMW R 90 S en andere zijn meer dan welkom. De eigenaren van de 30 geselecteerde motorfietsen ontvangen allemaal het 90 years BMW Motorrad boek.
 
De gratis inschrijving voor de BMW Motorrad Day Nederland 2013 is nu geopend, kijk voor meer informatie op www.bmw-motorrad.nl/motorradday.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.