13 C
Nederland
zondag 25 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Veilig de winter in met Wintercheck voor Piaggio, Vespa, Moto Guzzi, Aprilia en Gilera

Foto: Piaggio Vespa

Dit is een ingestuurd persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

Piaggio Vespa BV introduceert van 7 t/m 14 november aanstaande de Wintercheck Week. In die week kunnen Piaggio-, Vespa-, Moto Guzzi-, Aprilia- en Gilera-eigenaren hun scooter of motor bij de officiële dealers voor slechts € 9,95 aan een grondige winterinspectie laten onderwerpen.

Tijdens de Wintercheck ondergaan de motoren en scooters van Piaggio, Vespa, Aprilia, Moto Guzzi en Gilera een grondige inspectie, waarbij de dealer op basis van de Winterchecklist een controle op twintig wintergevoelige onderdelen uitvoert. Waaronder specifieke zaken vallen als:

· De diverse vloeistofniveaus
· Veersysteem
· Uitlaat
· Verlichting
· Banden / Remsysteem

Advies
Waar nodig geeft de dealer advies over het eventueel vervangen of repareren van onderdelen, om vervolgens met een gerust gevoel de winter in te gaan. Deze Wintercheck inspectie voor alle modellen van Piaggio, Vespa, Aprilia, Moto Guzzi en Gilera kost slechts € 9,95.

Gratis naar de Motorbeurs Utrecht
Klanten die de Wintercheck tijdens de Wintercheck Week laten uitvoeren, kunnen bovendien begin 2016 één gratis toegangskaartje voor de Motorbeurs Utrecht (18-21 februari 2016) ophalen.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen