Veilig de winter in met Wintercheck voor Piaggio, Vespa, Moto Guzzi, Aprilia en Gilera

Foto: Piaggio Vespa

Dit is een ingestuurd persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Piaggio Vespa BV introduceert van 7 t/m 14 november aanstaande de Wintercheck Week. In die week kunnen Piaggio-, Vespa-, Moto Guzzi-, Aprilia- en Gilera-eigenaren hun scooter of motor bij de officiële dealers voor slechts € 9,95 aan een grondige winterinspectie laten onderwerpen.

Tijdens de Wintercheck ondergaan de motoren en scooters van Piaggio, Vespa, Aprilia, Moto Guzzi en Gilera een grondige inspectie, waarbij de dealer op basis van de Winterchecklist een controle op twintig wintergevoelige onderdelen uitvoert. Waaronder specifieke zaken vallen als:

· De diverse vloeistofniveaus
· Veersysteem
· Uitlaat
· Verlichting
· Banden / Remsysteem

Advies
Waar nodig geeft de dealer advies over het eventueel vervangen of repareren van onderdelen, om vervolgens met een gerust gevoel de winter in te gaan. Deze Wintercheck inspectie voor alle modellen van Piaggio, Vespa, Aprilia, Moto Guzzi en Gilera kost slechts € 9,95.

Gratis naar de Motorbeurs Utrecht
Klanten die de Wintercheck tijdens de Wintercheck Week laten uitvoeren, kunnen bovendien begin 2016 één gratis toegangskaartje voor de Motorbeurs Utrecht (18-21 februari 2016) ophalen.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?