donderdag 9 mei 2024

Veiligheid voorop: cruiser met roze zijwieltjes

Veilig en verantwoordelijk rijden is op een motor hartstikke belangrijk. Daarom is het altijd een strak plan om je motor goed te onderhouden en tijdens het rijden de juiste motorkleding te dragen. Maar hoe veilig kan je een cruiser precies maken?

Nou, als het aan de heren van het YouTube-kanaal Vlog Creations ligt kan het niet veilig genoeg. Prankster en presentator Charles Ross is namelijk van plan een cruiser-meeting te bezoeken, maar dan wel in stijl. Als voorbereiding trekt Ross een leren jack met de tekst ‘Mommy’s Little Angels.’ Verder geeft de Amerikaan een gemiddelde kleurplaat het nakijken, vanwege de grote hoeveelheid tijdelijke tattoos op zijn armen, nek en gezicht.

SHOW YOUR BIKE: Harley-Davidson Black Breakout

Maar dan komen de aanpassingen aan de Yamaha die hij bestuurt. Aan beide kanten pronken namelijk twee knalroze zijwieltjes. In dezelfde stijl is ook een gevaarte op de achterkant te vinden, wat we nog het beste zouden kunnen omschrijven als een halve rolkooi, waar een gordel aan gemonteerd is. Een roze rekje voorop en roze handvaten met lintjes maken de look helemaal af. Heel eerlijk gezegd doen woorden de creatie niet genoeg recht, maar daar hoeven we het ook niet bij te houden. Hieronder kan je namelijk gewoon de video vinden.

Jesse Busser
Jesse Busser
Jesse Busser werd op 27 januari 1998 geboren en had tijdens zijn vroege jeugd niet al te veel met tweewielers. Daar kwam spectaculair verandering in toen hij op zijn zestiende begon met scooterrijden. Toentertijd was de motor die hij later wilde rijden een Moto Guzzi Griso 750, maar nu is hij niet meer weg te slaan van zijn Suzuki DL-1000 V-Strom.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen