13 C
Nederland
donderdag 11 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Verbeter jezelf met Ducati

Met name de cursus Master Racing Course spreekt tot de verbeelding. In groepen van drie personen worden je op een Ducati Panigale de fijnste kneepjes bijgebracht door de mensen van het Ducati Racing Team. Je gedrag wordt uitgebreid geanalyseerd en besproken om zo nog wat van je rondetijden af te schaven. Want daar gaat het uiteindelijk om: sneller worden. 

Ook niet kinderachtig is de Racing Cursus niveau 2. Bedoeld voor rijders die al enige circuitervaring hebben, maar beter willen worden. In groepen van vijf personen wordt met de nieuwe Panigale 899 gereden en aan de hand van videocamera’s worden je verbeterpunten in beeld gebracht. 

Wie wel wat met Ducati heeft, maar niet per se met circuitrijden kan evengoed terecht in Assen voor een Intermediate-cursus die juist ingaat op alledaagse situaties. Met de Multistrada, Hypermotard en Hyperstrada wordt er gefocust op controle en veilig rijden. Meer informatie over en inschrijven voor elk van deze trainingen via deze link.

 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen