Verbeter jezelf met Ducati

Met name de cursus Master Racing Course spreekt tot de verbeelding. In groepen van drie personen worden je op een Ducati Panigale de fijnste kneepjes bijgebracht door de mensen van het Ducati Racing Team. Je gedrag wordt uitgebreid geanalyseerd en besproken om zo nog wat van je rondetijden af te schaven. Want daar gaat het uiteindelijk om: sneller worden. 

Ook niet kinderachtig is de Racing Cursus niveau 2. Bedoeld voor rijders die al enige circuitervaring hebben, maar beter willen worden. In groepen van vijf personen wordt met de nieuwe Panigale 899 gereden en aan de hand van videocamera’s worden je verbeterpunten in beeld gebracht. 

Wie wel wat met Ducati heeft, maar niet per se met circuitrijden kan evengoed terecht in Assen voor een Intermediate-cursus die juist ingaat op alledaagse situaties. Met de Multistrada, Hypermotard en Hyperstrada wordt er gefocust op controle en veilig rijden. Meer informatie over en inschrijven voor elk van deze trainingen via deze link.

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?