vrijdag 2 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Garage73: Yamaha Ténéré 700 #3: Bumpers en kreukelzones monteren

Het voelt ondankbaar richting mijn Yamaha Ténéré 700, maar ik weet zeker dat ik met deze motor onderuit ga. Nooit leg ik iets plat, maar alle TET-plannen voorspellen weinig goeds. Tijd voor beschermingsmiddelen. Op maat gemaakt, maar toch komen er een hamer en een haakse slijper bij de montage aan te pas. Valbeugels komen in alle soorten en maten. Sommige Adventure-motoren hebben valbeugels waarop je gelijktijdig de bonte en witte was van een weeshuis kunt drogen. Deze klimrekke...

Doorgaan met lezen?

Om verder te lezen heb je een abonnement nodig. Heb je die al? Dan kun je bovenaan de website inloggen.

Wil je graag toegang? Kies dan één van onze abonnementen, dat kan al vanaf €2,50 per maand.

MotorNL Digitaal vanaf €2,50 per maand

Alle artikelen uit MOTO73 en Promotor lees je iedere dag vers online via onze Premium artikelen en bladerbare PDF magazines.

Of maak een keuze uit één van onze magazine abonnementen inclusief Digitaal Premium vanaf €4,-

Ad van de Wiel
Als kind verslond ik al de motorboekjes van mijn vader. Meer dan veertig jaar later is de liefde voor de motorfiets nog net zo groot. Natuurlijk ga ik mijn hele leven al autoloos door het leven, laat mij maar 365 dagen per jaar motor rijden. Of 565, maar dat kan niet.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen