13 C
Nederland
donderdag 11 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Verkeerschaos door verloren kunstgebit

Een Spaanse motorrijder die zijn kunstgebit bij een niesbui verloor, bedacht zich deze week geen seconde en ging vol in de remmen om zijn tanden te zoeken. Dat hij deed op de drukste snelweg van Spanje, de M-30 in de buurt van hoofdstad Madrid, maakte hem niet uit. De enorme file die hij veroorzaakte kon hem ook niet schelen. Een stralende glimlach is hem meer waard dan een verkeerschaos.

Stoppen op de A2
De motorrijder staakte zijn zoektocht pas nadat agenten hem daartoe hadden gesommeerd. Het is onbekend of hij dat met of zonder tanden in zijn mond deed. Wat moet er in de man zijn omgegaan? Had hij misschien eerder al een deel van zijn hersenen uitgeniest? Stel je voor dat je dit kunststukje herhaalt op een overvolle A2. Zou iemand er om kunnen lachen?

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen