Verkeerschaos door verloren kunstgebit

Een Spaanse motorrijder die zijn kunstgebit bij een niesbui verloor, bedacht zich deze week geen seconde en ging vol in de remmen om zijn tanden te zoeken. Dat hij deed op de drukste snelweg van Spanje, de M-30 in de buurt van hoofdstad Madrid, maakte hem niet uit. De enorme file die hij veroorzaakte kon hem ook niet schelen. Een stralende glimlach is hem meer waard dan een verkeerschaos.

Stoppen op de A2
De motorrijder staakte zijn zoektocht pas nadat agenten hem daartoe hadden gesommeerd. Het is onbekend of hij dat met of zonder tanden in zijn mond deed. Wat moet er in de man zijn omgegaan? Had hij misschien eerder al een deel van zijn hersenen uitgeniest? Stel je voor dat je dit kunststukje herhaalt op een overvolle A2. Zou iemand er om kunnen lachen?

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.