Verkeerschaos Nucleaire Top: pak de motor!

Uit onderzoek van Motivaction in opdracht van het ministerie van Buitenlandse Zaken, blijkt dat slechts een kwart van de mensen die dagelijks naar Den Haag reizen, thuis blijft tijdens de Nucleaire Top (NSS) op 24 en 25 maart aanstaande. Naar verwachting is dit bij lange na niet voldoende om verkeerschaos te voorkomen. En niet alleen in en rond Den Haag, de gehele Randstad zal grote hinder ondervinden, omdat tussen Schiphol, waar de wereldleiders arriveren, en Den Haag een streng beveiligde corridor is opgezet met vele afgesloten of beperkt toegankelijke (snel)wegen.

De Verkeers Informatie Dienst raad daarom weggebruikers met klem aan de auto tijdens de NSS te laten staan en voor een alternatief te kiezen, waarbij wij uiteraard de motorfiets als enige juiste alternatief willen aanwijzen. Of je moet willen kijken of je jezelf nog in een te verwachten overvolle trein kunt persen…

Meer informatie over de diverse verkeersmaatregels en te verwachten knelpunten vind je hier.

Bron: www.vid.nl

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.