13 C
Nederland
donderdag 11 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Verkeerschaos Nucleaire Top: pak de motor!

Uit onderzoek van Motivaction in opdracht van het ministerie van Buitenlandse Zaken, blijkt dat slechts een kwart van de mensen die dagelijks naar Den Haag reizen, thuis blijft tijdens de Nucleaire Top (NSS) op 24 en 25 maart aanstaande. Naar verwachting is dit bij lange na niet voldoende om verkeerschaos te voorkomen. En niet alleen in en rond Den Haag, de gehele Randstad zal grote hinder ondervinden, omdat tussen Schiphol, waar de wereldleiders arriveren, en Den Haag een streng beveiligde corridor is opgezet met vele afgesloten of beperkt toegankelijke (snel)wegen.

De Verkeers Informatie Dienst raad daarom weggebruikers met klem aan de auto tijdens de NSS te laten staan en voor een alternatief te kiezen, waarbij wij uiteraard de motorfiets als enige juiste alternatief willen aanwijzen. Of je moet willen kijken of je jezelf nog in een te verwachten overvolle trein kunt persen…

Meer informatie over de diverse verkeersmaatregels en te verwachten knelpunten vind je hier.

Bron: www.vid.nl

Foto: ANP

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen