‘Verkeerslicht negeert motoren’

Daar sta je dan. Het verkeerslicht springt op rood en nu een minuut begint je hoofd van woede dezelfde kleur te krijgen. Alweer een verkeerslicht waarvan de sensoren in het wegdek niet zijn afgesteld op motoren.

Het ‘MAG-meldpunt Groen licht’ helpt jaarlijks vele motorrijders door de sensoren van verkeerslichten beter af te laten stellen. Het Dagblad van het Noorden besteed aandacht aan het meldpunt met een artikel waarin MAG-voorzitter Nico Perk en Peter Zuurbier, beheerder van het meldpunt, aan het woord komen.

Meldingen van verkeerslichten die niet goed werken, kun je kwijt op www.motorrijdersactiegroep.nl/groenlicht. Het hele artikel uit het Dagblad van het Noorden is te vinden op www.mag-nl.org.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.