donderdag 25 april 2024

‘Verkeerslicht negeert motoren’

Daar sta je dan. Het verkeerslicht springt op rood en nu een minuut begint je hoofd van woede dezelfde kleur te krijgen. Alweer een verkeerslicht waarvan de sensoren in het wegdek niet zijn afgesteld op motoren.

Het ‘MAG-meldpunt Groen licht’ helpt jaarlijks vele motorrijders door de sensoren van verkeerslichten beter af te laten stellen. Het Dagblad van het Noorden besteed aandacht aan het meldpunt met een artikel waarin MAG-voorzitter Nico Perk en Peter Zuurbier, beheerder van het meldpunt, aan het woord komen.

Meldingen van verkeerslichten die niet goed werken, kun je kwijt op www.motorrijdersactiegroep.nl/groenlicht. Het hele artikel uit het Dagblad van het Noorden is te vinden op www.mag-nl.org.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen