maandag 5 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

‘Verkeerslicht negeert motoren’

Daar sta je dan. Het verkeerslicht springt op rood en nu een minuut begint je hoofd van woede dezelfde kleur te krijgen. Alweer een verkeerslicht waarvan de sensoren in het wegdek niet zijn afgesteld op motoren.

Het ‘MAG-meldpunt Groen licht’ helpt jaarlijks vele motorrijders door de sensoren van verkeerslichten beter af te laten stellen. Het Dagblad van het Noorden besteed aandacht aan het meldpunt met een artikel waarin MAG-voorzitter Nico Perk en Peter Zuurbier, beheerder van het meldpunt, aan het woord komen.

Meldingen van verkeerslichten die niet goed werken, kun je kwijt op www.motorrijdersactiegroep.nl/groenlicht. Het hele artikel uit het Dagblad van het Noorden is te vinden op www.mag-nl.org.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen