Verkoopcijfers Ducati motoren naar recordhoogte

Met 14.694 verkochte motorfietsen heeft Ducati het beste derde kwartaal ooit gedraaid. Daarmee zette het herstel dat zich in juni al aankondigde 4,468 motorfietsen – door. Gelukkig maar, want de eerste maanden waren drama. Niet alleen voor Ducati, alle merken hadden met een vertraging in de verkoop te maken. Die wordt nu ten dele of helemaal goedgemaakt.

2021 Ducati Streetfighter V4 Dark Stealth

Maar we zijn er nog niet. Zojuist werd de introductie van de Multistrada V4 op Sardinië afgelast. Geen Europese introductie, maar een kleine introductie per land. Wanneer mogelijk gaat MotorNL in de week van 9 november met een klein groepje naar Bologna, waar we kunnen rijden met de nieuwe Multistrada V4. En da’s ook geen straf: de Passo della Futa ligt om de hoek. Die pas tussen Bologna en Flotence was begin deze eeuw het testterrein voor de eerste Multistrada. En 9 november is eerder dan 21 november. Kortom: minder lang wachten op de test.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?