vrijdag 1 maart 2024

Verkoopcijfers Ducati motoren naar recordhoogte

Met 14.694 verkochte motorfietsen heeft Ducati het beste derde kwartaal ooit gedraaid. Daarmee zette het herstel dat zich in juni al aankondigde 4,468 motorfietsen – door. Gelukkig maar, want de eerste maanden waren drama. Niet alleen voor Ducati, alle merken hadden met een vertraging in de verkoop te maken. Die wordt nu ten dele of helemaal goedgemaakt.

2021 Ducati Streetfighter V4 Dark Stealth

Maar we zijn er nog niet. Zojuist werd de introductie van de Multistrada V4 op Sardinië afgelast. Geen Europese introductie, maar een kleine introductie per land. Wanneer mogelijk gaat MotorNL in de week van 9 november met een klein groepje naar Bologna, waar we kunnen rijden met de nieuwe Multistrada V4. En da’s ook geen straf: de Passo della Futa ligt om de hoek. Die pas tussen Bologna en Flotence was begin deze eeuw het testterrein voor de eerste Multistrada. En 9 november is eerder dan 21 november. Kortom: minder lang wachten op de test.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen