Verkooprecord Kawasaki Z1000

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

De nieuwe Z1000 is de absolute verkoop hit in het ‘Supernaked’ segment. Met zijn radicaal vernieuwde ‘Sugomi’ designfilosofie is de Z1000 de bestverkochte motor in zijn segment geworden. 

De bestverkochte in zijn segment
De Z1000 is dit jaar exact 100 keer verkocht in Nederland, een nieuw verkooprecord voor de klassenleider in het zware ‘naked’ segment. Opmerkelijk gezien de vele nieuwe modellen die dit jaar in het segment zijn geïntroduceerd (o.a. BMW, Ducati, KTM). Met 100 registraties is de Z1000 met afstand de best verkochte Supernaked in Nederland. De Z1000 heeft de wereld verrast met zijn ‘Sugomi’ design, dat tastbare energie uitstraalt en het uiterlijk van een roofdier dat zijn prooi besluipt.

Het geheim van de Z1000
Het geheim van de Z1000 is niet alleen zijn prachtige styling. De Z1000 is hiernaast een echte ‘rijdersmotor’. De Z1000 geeft zijn berijder een intense rijervaring vanwege zijn onvoorstelbaar directe gasreactie in combinatie met het beroemde, krachtige, 1.043cc motorblok dat een megakoppel levert bij alle toeren en een enorme ‘top-end’ power. Het verslavende inlaatgeluid van de Z1000 maakt het verhaal compleet. Kawasaki Z1000, the real thing! 

De kleuren voor 2015
Voor 2015 is de Z1000 verkrijgbaar in drie nieuwe kleuren; Golden Blazed Green/ Metallic Spark Black, Metallic Spark Black/Flat Ebony en Metallic Carbon Gray/ Candy Burnt Orange.

De 2015 Z1000 is verkrijgbaar bij alle Kawasaki dealers vanaf december  2014 voor € 13.299,-.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?