donderdag 8 juni 2023

Vermaak voor de kleintjes tijdens Mega MotorTreffen

Het is misschien wel één van de mooiste aspecten van motorrijden; het is niet leeftijdgebonden. Vooruit, als je je rijbewijs wilt halen wel. Maar die motorpassie kan al veel eerder ontstaan. 

En waar kan dat beter dan tijdens het Mega MotorTreffen! Duizenden motorrijders komen samen bij het gezelligste motor-event van Nederland. We overspoelen het Autotron met onze motorfietsen en vooral met heel veel lol, entertainment en motorpraat.

Check hier het volledige Mega MotorTreffen programma

Onder het mom van “Je kunt er niet vroeg genoeg bij zijn”, hebben we ook aan de toekomstige motorrijders gedacht. Zo maken we van het Mega MotorTreffen een dagje uit voor het hele gezin. Wist je dat kinderen tot en met 15 jaar gratis toegang krijgen tot het evenement?

Onze ‘Kids World’ garandeert plezier voor de kinderen, en misschien stiekem ook wel voor jezelf. Want wie zegt dat papa of mama niet even kind mag zijn?! 

De kids kunnen hun ei kwijt op de springkussens – uiteraard geheel in motorthema – of hun eerste meters op een motortje maken. Indian Motorcycles neemt namelijk kleine E-FTR’s mee. 

Deze kleine motorfietsjes zijn elektrisch aangedreven, en de snelheid is goed te begrenzen. Geen gevaarlijke praktijken dus, maar laagdrempelig kennis maken met motorrijden. Uiteraard onder toeziend oog.

Kijk voor meer informatie op megamotortreffen.nl of bestel hier direct je ticket!

Mega MotorTreffen, het gezelligste motorevenement van Nederland, is terug! Op zondag 7 mei 2023 ben je van 10:00 – 17:00 uur welkom in het Autotron waar een motorfeest met duizenden motorrijders losbarst. Van testrijden op nieuwe motoren van vrijwel alle premium motormerken tot een flink showprogramma. De combinatie met livemuziek, een dikke bikeshow en een motormarkt zorgt dat we het Autotron op 7 mei gaan omdopen tot Motortron! Eén brok beleving voor slechts € 10,-.

Datum: zondag 7 mei 2023
Tijd: 10:00 – 17:00 uur
Locatie: Autotron, Graafsebaan 133, 5248 NL Rosmalen
Prijs: voorverkoop € 10,00 / deurverkoop € 13,00
Kinderen t/m 15 jaar hebben op vertoon van hun legitimatie gratis toegang.

Maikel Sneek
Maikel Sneek
Visueel ingestelde allround creative die sinds 2014 actief is in de motorbranche. Brengt voor Motor.NL offline en online samen.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image