Vermakelijk weekeinde voor Keanu Reeves en Michael Dunlop

Keanu Reeves en Michael Dunlop zijn gasten van MV Agusta USA. Beide genoten van een mooie dag op de F3 en Superveloce die door het in Schiranna gevestigde bedrijf ter beschikking werden gesteld. De 19-voudig TT-kampioen plaatste een paar foto’s op sociale media…

Hollywoodster Keanu Reeves, gepassioneerd motorrijder en mede-eigenaar van ARCH Motorcycle Company, gunde zichzelf een paar rondjes op het circuit met zijn vriend Michael Dunlop. Het was de Ierse coureur zelf die ons over de dag vertelde en enkele mooie foto’s op zijn sociale media plaatste. De twee waren te gast bij MV USA, die hen graag de F3 en Superveloce liet uitproberen op het Californische circuit Chuckwalla Valley Raceway. Een dag van ‘fun’, waarbij de ster van films The Matrix en John Wick niet alleen genoot van de Supeveloce, die hij in vele woorden prees, maar ook kon profiteren van enkele nuttige adviezen van niemand minder dan de 19-voudig kampioen van de Tourist Trophy… Michael Dunlop himself.

Keanu Reeves op de F3.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?