zaterdag 3 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Vespa-fans naar Gjøvik

Eind deze week vinden de traditionele Vespa World Days plaats. Het evenement dat volledig in het teken staat van de bekendste scooter ter wereld. Als locatie is dit jaar gekozen voor Gjøvik, een plaats ten noorden van Oslo, waar Vespa-fans van over de hele wereld zich tussen 19 en 22 mei zullen verzamelen.

Op donderdag 19 mei beginnen de festiviteiten met een warm welkom in de Vespa Village, een gebied waar alle belangrijke activiteiten plaats zullen vinden. Vervolgens staat op vrijdag 20 mei een excursie op het programma naar Lillehammer, de pittoreske plaats met uitzicht over het Mjøsa-meer en bekend om zijn opvallend gekleurde, perfect onderhouden houten huizen.

De belangrijkste activiteiten staan echter voor zaterdag 21 mei gepland: ’s ochtends zullen duizenden liefhebbers met hun kleurrijke Vespa’s in alle uitvoeringen deelnemen aan een parade van 30 kilometer naar Kapp. ’s Avonds worden de aanwezigen na het langverwachte diner voor alle geregistreerde deelnemers vermaakt met een acrobatische show met Vespa’s.

Meer informatie staat op www.vespaworlddays.com. Inschrijven kan nog steeds!

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen