Vespa Primavera keer terug

De Vespa Primavera is terug van weggeweest. Na 45 jaar laat Vespa de beroemde naam herleven met de introductie van een nieuwe versie. De eerste Primavera zag het levenslicht in 1968. Nu, 45 jaar later, is de Vespa terug van weggeweest. De nieuwe Primavera heeft een nieuw design, een nieuw stalen plaatwerk en nieuwe maatvoeringen. Zowel uiterlijk als onderhuids ontleent de Primavera een aantal styling- en technische elementen van de Vespa 946, de meest prestigieuze en technologisch geavanceerde Vespa ooit geproduceerd.

 

“De nieuwe Vespa Primavera wordt vanaf eind november in de Benelux leverbaar, zowel in 50cc als 125cc uitvoering, en gaat een enorm belangrijk model voor ons worden,” verklaart Alex van den Hoff, Country Manager van Piaggio Vespa BV. “De Primavera gaat de plek innemen van de Vespa LX, die ons na vele succesvolle jaren helaas gaat verlaten. Naast de Vespa S was de LX voor ons qua verkopen het meest belangrijke model, dus er ligt een schone taak voor de nieuwe Primavera weggelegd om dat succes te evenaren, en om het vervolgens verder uit te breiden.”

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?