vrijdag 19 april 2024

Vespa Racing Sixties

De Vespa Racing Sixties verwijzen naar de tijd dat mannen nog van staal waren. In de jaren zestig gingen heroïek en racen hand in hand. Die sfeer wil Vespa oproepen met specials op basis van de Sprint 50, 125 en 150 cc en GTS Super 125 en 300. De gele en rode bestickering gaat goed samen met het groene en witte chassis van de scooter.

Legendarische tijden
Het blijft niet bij bestickering alleen, de speciale modellen hebben ook een ander zadel, gouden wielen en matzwarte details. Het eindresultaat mag er zijn. De Vespa’s nemen je direct mee naar legendarische tijden van Michel Vaillant en klassieke racewagens die knokten in de 24-uur van Le Mans.

Ad van de Wiel
Ad van de Wiel
Als kind verslond ik al de motorboekjes van mijn vader. Meer dan veertig jaar later is de liefde voor de motorfiets nog net zo groot. Natuurlijk ga ik mijn hele leven al autoloos door het leven, laat mij maar 365 dagen per jaar motor rijden. Of 565, maar dat kan niet.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen