Video: 1.222 motoren rijden over borst van karateka

Een Indiase karateka deed zaterdag met succes een recordpoging door 1.222 motoren over zijn borst te laten rijden. Renshi Pradeep Babu nam het record over van zijn meester, die in 2009 in totaal 1.001 motoren over zijn lichaam liet gaan. Het record is niet officieel geauthenticeerd door Guinness en het is daarom nog maar de vraag of dit het Guinness Book of Records gaat halen. Het doel van de 23-jarige Badu was om zijn eigen studenten te inspireren.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?