vrijdag 29 maart 2024

Vijftiende editie ‘Kyro Verstraeten memorialrit’

Aanstaande zondag 20 augustus vindt de vijftiende editie plaats van de Kyro Verstraeten memorialrit. Deze jaarlijkse motortoertocht is opgedragen aan Kyro Verstraeten die in 2002 de strijd tegen kanker heeft verloren.

De opbrengst van deze toertocht komt ieder jaar ten goede van de Stichting ‘Daniel Den Hoedkliniek’ te Rotterdam. Deze kliniek en onderzoekscentrum houdt zich bezig met het bestrijden en onderzoeken van de ziekte kanker.

Aanvang en inschrijving van de motortoertocht is tussen 10.00 en 12.00 uur. De start is vanaf 10.30 uur bij Café ’t hingen, Op den Dijk 2a te Hingen-Echt. De rit is ook beschikbaar voor zowel TomTom als de Garmin. Voor meer informatie over deze toertocht kun je kijken op www.kyro.nl

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen