Vijftiende editie ‘Kyro Verstraeten memorialrit’

Aanstaande zondag 20 augustus vindt de vijftiende editie plaats van de Kyro Verstraeten memorialrit. Deze jaarlijkse motortoertocht is opgedragen aan Kyro Verstraeten die in 2002 de strijd tegen kanker heeft verloren.

De opbrengst van deze toertocht komt ieder jaar ten goede van de Stichting ‘Daniel Den Hoedkliniek’ te Rotterdam. Deze kliniek en onderzoekscentrum houdt zich bezig met het bestrijden en onderzoeken van de ziekte kanker.

Aanvang en inschrijving van de motortoertocht is tussen 10.00 en 12.00 uur. De start is vanaf 10.30 uur bij Café ’t hingen, Op den Dijk 2a te Hingen-Echt. De rit is ook beschikbaar voor zowel TomTom als de Garmin. Voor meer informatie over deze toertocht kun je kijken op www.kyro.nl

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.