Vind je favoriete bestemming

De gidsen laten je kennis maken met mooiste bestemmingen in Amsterdam, Noord-Engeland, Zwitserland en Portugal. Elk boekje vertelt over 100 verschillende toppers. Van bekende toeristische trekpleisters tot geheime tips van insiders. Iedere gids heeft 264 bladzijden. Je betaalt 17,95 euro per stuk.

In 100x Amsterdam vind je alles over o.a. de beste stadsstranden, het bruisende nachtleven en de bijzondere musea.
 
De gids 100x Noord-Engeland geeft antwoord op de vraag waar je fantastische kastelen, schattige dorpen en grote meren kunt vinden.
 
100x Zwitserland is een boekje dat alle clichés zal overstijgen. Het staat vol met informatie over saffraan plukken in Wallis, bierbrouwen in Basel en sterren tellen bij volle maan in Graubünden.
 
In de gids 100x Portugal lees je over de bezienswaardigheden uit de periode dat Portugal nog een wereldmacht was. Bovendien laat het boekje de afwisselende landschappen zien.

Meer informatie op www.terralannoo.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.